Route naar Bed & Stee Lheebroekerzand

De makkelijkste manier om naar ons toe te reizen is uiteraard door ons adres in te voeren in het navigatiesysteem van de auto of door Google Maps als navigatie te gebruiken. Onderstaand in elk geval al ons adres in Google Maps.

Er zijn echter een drietal mooie aanrijroutes die we je niet willen onthouden (zie onder de Google Maps applicatie hieronder).

Route 1 (Wat ons betreft de mooiste route)

Komend vanuit de richting Zwolle (A28)

Op de A28 tussen Hoogeveen en Assen neem je afrit 29 (Dwingeloo). Aan het einde van de afslag ga je linksaf richting Dwingeloo en volg je de ‘Spieregerweg’ (N855). Na ongeveer vier kilometer sla je rechtsaf naar het ‘Schietveld’  (volg de wegaanduiding van camping ‘De Meistershof’). Aan het einde van het ‘Schietveld’, na ongeveer 2,5 kilometer rijden, sla je rechtsaf Lheebroek in. Vervolgens ga je na 600 meter (na camping ‘De Meistershof’) rechtsaf en bereik je na ongeveer 600 meter onze Bed & Stee aan de rechterkant van de weg.

Komend vanuit de richting Groningen (A28)

Op de A28 tussen Assen en Hoogeveen neem je afrit 29 (Dwingeloo).Aan het einde van de afslag ga je linksaf richting Dwingeloo en volg je de ‘Spieregerweg’ (N855). Na ongeveer vier kilometer sla je rechtsaf naar het ‘Schietveld’  (volg de wegaanduiding van camping ‘De Meistershof’). Aan het einde van het ‘Schietveld’, na ongeveer 2,5 kilometer rijden, sla je rechtsaf Lheebroek in. Vervolgens ga je na 600 meter (na camping ‘De Meistershof’) rechtsaf en bereik je na ongeveer 600 meter onze Bed & Stee aan de rechterkant van de weg.

Route 2 (Ook dit is een hele mooie route)

Komend vanuit de richting Zwolle (A28)

Op de A28 tussen Zwolle en Meppel volg je de borden A32 richting Leeuwarden/Heerenveen/Mappel. Op de A32 neem je afrit 4 (Havelte) en onderaan de afslag neem je de tweede afslag op de rotonde richting Havelte (N371). Je rijdt nu langs de Drentse Hoofdvaart, die aan je linkerhand ligt. Na ongeveer vier kilometer gaat de weg over de Drentse Hoofdvaart en neem je meteen de eerste afslag rechts en vervolgt je weg over de N371 richting Diever/Dwingeloo. De Drentse Hoofdvaar ligt nu aan je rechterhand en je houdt deze aan je rechterhand totdat je Dieverbrug in rijdt. Op de rotonde die volgt neem je de eerste afslag richting Dwingeloo (n855). Op de volgende rotonde neem je de tweede afslag om op de N855 te blijven richting Lhee/Spier. Na ongeveer 2,5 kilometer neem je de eerste afslag links richting Beilen en meteen daarna neem je de eerste afslag rechts. Aan het einde van de weg, sla je linksaf Lheebroek. Na ongeveer 500 meter houdt je links aan om in Lheebroek te blijven en vervolgens sla je aan het einde van de weg ( na bij camping ‘De Meistershof’) rechstsaf.Na ongeveer 600 meter vindt je ons na een scherpe bocht aan de rechterkant van de weg op nummer 31 A.

Komend vanuit de richting Heerenveen (A32)

Op de A32 neem je afrit 4 (Havelte) en onderaan de afslag sla je linksaf. Aan het einde van de weg sla je weer linksaf en vervolgens neem je de derde afslag op de rotonde richting Havelte (N371). Je rijdt nu langs de Drentse Hoofdvaart, die aan je linkerhand ligt. Na ongeveer vier kilometer gaat de weg over de Drentse Hoofdvaart en neem je meteen de eerste afslag rechts en vervolgt je weg over de N371 richting Diever/Dwingeloo. De Drentse Hoofdvaar ligt nu aan je rechterhand en je houdt deze aan je rechterhand totdat je Dieverbrug in rijdt. Op de rotonde die volgt neem je de eerste afslag richting Dwingeloo (n855). Op de volgende rotonde neem je de tweede afslag om op de N855 te blijven richting Lhee/Spier. Na ongeveer 2,5 kilometer neem je de eerste afslag links richting Beilen en meteen daarna neem je de eerste afslag rechts. Aan het einde van de weg, sla je linksaf Lheebroek. Na ongeveer 500 meter houdt je links aan om in Lheebroek te blijven en vervolgens sla je aan het einde van de weg ( na bij camping ‘De Meistershof’) rechstsaf.Na ongeveer 600 meter vindt je ons na een scherpe bocht aan de rechterkant van de weg op nummer 31 A.

Route 3 (Een redelijk mooie en de snelste route van de drie)

Komend vanuit de richting Zwolle (A28)

Op de A28 tussen Hoogeveen en Assen neem je afrit 29 (Dwingeloo). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf richting Spier – Wijster. Vervolgens neem je de eerste afslag links richting Spier. Na ongeveer 2 kilometer neemt je de afslag (rechts) richting Lheebroek (volg de borden ‘De Meistershof’). Je rijdt nu via Smalbroek richting Lheebroek en vindt ons na ongeveer anderhalve kilometer aan de linkerkant op 31A.

Komend vanuit de richting Groningen (A28)

Op de A28 tussen Assen en Hoogeveen neem je afrit 29 (Dwingeloo). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf richting Spier – Wijster. Vervolgens neem je de eerste afslag links richting Spier. Na ongeveer 2 kilometer neemt je de afslag (rechts) richting Lheebroek (volg de borden ‘De Meistershof’). Je rijdt nu via Smalbroek richting Lheebroek en vindt ons na ongeveer anderhalve kilometer aan de linkerkant op 31A.