De Indeling

Ons vakantiehuis heet niet voor niets Het Atelier…

In eerste instantie is het gebouwd (bouwjaar 2000) om te dienen als schildersatelier.

De dakramen geven de ruimte precies het daglicht waarin de kunstenaar prettig werkt. Maar nu Het Atelier dient als ‘gastenverblijf’, kunnen de gasten genieten van deze mooie lichtinval.

Het Atelier heeft 2 ruimtes, een slaapvertrek en een woonvertrek, beide van ruim 30 m2. De prachtige open ruimtes zijn beide af te sluiten met een glazen schuifpui. In de hal bevindt zich een apart toilet en een badkamer met wastafel en douche. Er liggen schone badhanddoeken klaar met washand. In het slaapvertrek ligt schoon beddengoed klaar.

In de woonkamer is een keukenblok met koelkast, gootsteen, 4 pits-kookplaat en een oven. De keukeninventaris is zeer uitgebreid. Er is een wokpan en er zijn zijn kook- en bakpannen. Er is serviesgoed, bestek en allerlei ander keukengerei. Er is een Senseo apparaat om koffie te zetten. In de keuken is er schoon keukenlinnen, een afwasborstel en afwasmiddel. Bij aankomst kun je gebruik maken van de thee en koffie die in de keuken staan.

De vertrekken hebben een massief eikenhouten vloer, robuuste zichtbare houten dakbalken en de living heeft een pelletkachel die aangesloten is op de radiatoren. Op die manier wordt het hele atelier verwarmd. In het slaapvertrek staan een tweepersoons bed en een bedbank die zowel als een- of tweepersoonsbed gebruikt kan worden.

Het Atelier is bij uitstek geschikt om met twee personen te huren. Het is mogelijk om met maximaal vier personen in het Atelier te verblijven, er worden dan kosten berekend voor de extra personen. Zie hiervoor het prijzenoverzicht.

Het Atelier heeft 2 fijne buitenzitjes. Aan de schaduwzijde een rustieke eikenhouten tafel om aan te eten en aan de zon kant een lounge zitje met prachtig uitzicht over het het bos.

Er is er een BBQ aanwezig. Je moet alleen zelf in de kooltjes voorzien.

Het Atelier heeft een eigen oprit met parkeerplaats die je  kunt herkennen aan het naambord: Bed & Stee Lheebroekerzand. De Parkeerplaats wordt gedeeld met onze gasten uit de Yurt en de Pipowagen.