Indeling

De Pipo is 10 meter lang en 3.20 breed. Via een trapje loop je de veranda op naar de voordeur. Je stapt dan meteen de woonkamer binnen die van alle gemakken is voorzien, te beginnen met een zitgedeelte met bank en TV. Er is een leg- hangkast voor kleding en een kapstok voor je jas.

Verder naar achter toe is er een keukenblok met koelkast, gootsteen, inductie-kookplaat en oven. De keukeninventaris is zeer uitgebreid. Er is een wokpan en er zijn zijn kook- en bakpannen. Er is serviesgoed, bestek en allerlei ander keukengerij. Om heerlijke koffie te zetten kun je de Cafetière (French Press) gebruiken. In de keuken is er schoon keukenlinnen, een afwasborstel en afwasmiddel.

Bij het keukenblok staat een tafel met 4 stoelen. Tijden het tafelen kun je prachtig over het erf kijken door de grote ramen van de openslaande deuren.

Helemaal achterin de Pipo vindt je de rustieke bedstede met een afmeting van 180×220 cm. Het beddengoed en de dekbedden zijn van biologische kwaliteit.

Naast de bedstede is de badkamer die is voorzien van douche en toilet. Er liggen schone badhanddoeken klaar met washand.

Bij aankomst kun je gebruik maken van de thee en koffie die in de keuken staan. Buiten voor de Pipo kun je heerlijk zitten in de loungestoelen of eten aan de tuintafel. De Pipowagen heeft een eigen oprit met parkeerplaats die je  kunt herkennen aan het naambord: Bed & Stee Lheebroekerzand.